O blondă SEXY a ajuns în finala unui CONCURS de FRUMUSEŢE, dar ascunde un SECRET nebănuit FOTO

La 20 de ani, Pammy Rose, o tânără din Marea Britanie a ajuns în finala unui important concurs de frumuseţe, dar ascunde un secret nebănuit care îi face pe mulţi bărbaţi să regerte faptul că au considerat-o sexy. Astfel, cu toate că acum reuşeşte să atragă priviri pe stradă, până la 15 ani ea a fost un băiat pe nume Paul.

28 mai 2013, 08:45

Pammy Rose a reuşit să depăşească mii de fete pentru a ajunge în finala unui concurs de frumuseţe britanic, dar ascunde un secret teribil, după ce s-a descoperit că până la vârsta de 15 ani, adică cu doar cinci ani în urmă, era un adolescent pe nume Paul, potrivit The Sun.

Citeşte şi Topul celor mai sexy NAŢIONALITĂŢI din lume

Ea s-a decis să le povestească membrilor juriului ciudata ei poveste doar după ce a ajuns în ultimele şase finaliste. Cu toate că nu a câştigat, tânăra este mulţumită că acum este acceptată pentru ceaa ce este, cu toate că ani de zile a fost terorizată pentru faptul că este o transexuală.

Am fost încântatăî. Nu am visat că o să ajung atât de departe în acest concurs. Majoritatea vieţii mele am fost considerată o ciudată, deci să ajung până aici fără ca organizatorii să realizeze că am fost băiat este uimitor„, a declarat ea jurnaliştilor britanici.

Citeşte şi Ea este cea mai SEXY femeie din Marea Britanie. Vezi cum arată FOTO

La patru ani, tânăra, care a fost născută Paul Witton, i-a spus mamei sale că nu vrea să fie în corpul pe care îl are. Astfel că şi-a lăsat părul lung şi a purtat haine de femeie toată adolescenţa. Diagnosticată ca transexuală, ea a început să se pregătească pentru o schimbare de sex care încă nu a avut loc, fiind practic încă un bărbat. Timp de trei ani a luat hormoni pentru a avea o voce mai subţire şi pentr a scăpa de părul de pe corp. Mai mult, anumite medicamente au făcut-o să aibă sâni şi la 19 ani şi-a schimbat numele în Pammy Rose, după ce o prietenă i-a spus că seamănă cu Pamela Anderson.

Marea schimbare urmează să aibă loc în septembrie, când doctorii au asigurat-o că poate face operaţia de schimbare a sexului, ultimul pas pentur a deveni femeie. În Marea Britanie trasexualitate este recunoscută ca o condiţie medicală, iar oamenii au drept la un tratament gratuit din partea statului. Astfel, există avocaţi, doctori sau chiar politicieni transexuali.

Citeşte şi TORTURĂ voluntară. Efectele incredibile ale corsetului FOTO