O bombă sexy din Baywach îşi arată sânii, după 15 ani. Vezi cum arată focoasa Traci, la 46 de ani FOTO

Baywatch a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, atingând peste 1 miliard de telespectatori într-o săptămână. Între graţiile feminine promovate de această super producţie s-a numărat şi Traci Bingham, interpreta focoasei brunete Jordan Tate.

03 feb. 2014, 15:14

Baywatch este unul dintre cele mai cunoscute seriale TV, care pe parcursul celor 10 ani de filmare (1989-1999) a făcut cunoscute o grămadă de bombe sexy, începându cu Pamela Anderson, care avea doar 22 de ani la startul filmărilor, dar nu trebuie neglijate nici alte satruri lansate de această producţie, precum Erika Eleniak, Krista Allen, Gena Lee Nolin sau Traci Bingham.

Vezi şi Poze sexy de PERETE, BĂRBAŢII să se desfete: O vedetă de 41 de ani a pozat pentru un calendar ELECTRIZANT FOTO

Aceasta din urmă a jucat rolul focoasei brunete Jordan Tate şi chiar dacă de la apariţia sa în serial s-au scurs aproape 15 ani, actriţa se menţine la fel de sexy. Asta cu atât mai mult cu cât Traci Bingham a împlinit recent 46 de ani.

Vârsta nu o împiedică să pozeze sexy, ba chiar să-şi expună sânii în public, iar recent şi-a făcut apariţia la un eveniment într-o rochie transparentă, fără lenjerie intimă.