O bordură din Botoşani face zilnic victime. Sute de oameni cad în capcana de pe trotuar VIDEO

Oamenii din Botoşani sunt zilnic în pericol pe stradă din cauza unei borduri. Un filmuleţ postat pe internet arată capcana de pe trotuar care face zilnic victime. Mulţi dintre ei se împiedică şi abia reuşesc să se mai ridice de pe jos.

27 ian. 2016, 13:40
O bordură din Botoşani face zilnic victime. Sute de oameni cad în capcana de pe trotuar VIDEO

Victime sigure sunt bătrânii care trec prin zona blestemată din Botoşani. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cât de periculoasă este bordura. Unii oameni abia reuşesc să se mai ridice de jos.

Bordura împrejmuia un chioşc aflat pe trotuar, dar acesta a fost luat de acolo în urmă cu doi ani. A rămas capcana care face zilnic victime, inclusiv printre tineri.

„După cum vedeţi pe data filmărilor, lucrurile acestea se întâmplă şi în ultimele zile, aşa cum se întâmplă de când a fost ridicat chioşcul. Am tot aşteptat ca cineva să vină şi să repare gaura aia din trotuar, dar nu se întâmplă nimic. Bătrânul a avut noroc, cumva, că a căzut cu capul pe căciulă, însă vedeţi că sunt şi tineri”, susţine botoşăneanul care a făcut publice filmările, conform stiri.botosani.ro.

Deocamdată, autorităţile nu au avut nicio reacţie după filmuleţul apărut pe internet.

Citeşte şi