O borsetă uitată pe holul Camerei Deputaţilor a stârnit panică printre aleşi. Apel către parlamentari: Faceţi un inventar

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Gabriel Vlase a afirmat miercuri, de la tribuna plenului reunit, că pe holul Parlamentului de la P1 cineva a uitat o borsetă, care în scurt timp va fi declarată de către SPP obiect suspect, motiv pentru care îi roagă pe senatori şi deputaţi să-şi facă un inventar pentru a vedea dacă nu le aparţine.

28 iun. 2017, 08:36
O borsetă uitată pe holul Camerei Deputaţilor a stârnit panică printre aleşi. Apel către parlamentari: Faceţi un inventar

„Pe holul de la P1 cineva a uitat o borsetă. N-ar fi un mare păcat, dar din punct de vedere al securităţii clădirii în 10-15 minute se va declara suspectă. Aşa că vă rugăm să vă faceţi un inventar – cine a uitat o borsetă. Înţeleg că a fost un grup de senatori acolo. Trataţi cu seriozitate – în 15 minute SPP va declara chestiunea suspectă”, a afirmat preşedintele de şedinţă, Gabriel Vlase.

Potrivit informaţiilor din acest moment, borseta uitată aparţine unui jurnalist, însă nu este clar de ce urma să fie declarată „obiect suspect”.

La ora transmiterii acestei ştiri, Camera Deputaţilor şi Senatul sunt reunite într-o şedinţă comună de plen, transmite News.ro.