O britanică şi-a găsit iubirea vieţii şi s-a căsătorit. După nuntă a mers la casa familiei ei. A urmat ceva ŞOCANT

O femeie în vârstă de 28 de ani a fost ucisă de familie, într-un act "de onoare", după ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea.

04 aug. 2016, 13:53

Samia Shahid, o cosmeticiană britanică cu origini pakistaneze, a fost strangulată cu o funie în locuința familiei sale din Pakistan, unde se afla pentru a-și vizita tatăl bolnav, scrie antena3.ro.

Citeşte şi CRIMĂ înfiorătoare la Ploieşti. O tânără a fost ucisă cu sânge rece, iar cadavrul a fost ascuns. Primele date din anchetă

Răpus de durere, soțul femeii a publicat pe Internet fotografia cu soția sa moartă, în care se văd urmele strangulării, povestind că polițiștii chemați la locuință au încercat să mușamalizeze crima.

Ulterior, în urma presiunilor făcute de bărbat, poliția a confirmat că Samia a fost ucisă.

„Vreau ca lumea să știe că ea nu a murit din cauze naturale. A fost ucisă. Poliția a spus presei și tuturor că nu au fost semne vizibile pe trupul ei. Imaginea asta dovedește contrariul. Ce fel de atac de cord lasă vânătăi de genul asta? Este, evident, o crimă! Familia ei a ucis-o pentru că nu erau fericiți că s-a căsătorit cu mine”, a spus bărbatul.

Polițiștii au anunțat că au demarat o anchetă.