O bucată de tavan dintr-o încăpere a spitalui din Lugoj s-a prăbuşit

Incident grav la un spital din Lugoj. Într-o clădire aparținând unității medicale s-a prăbușit o bucată de tavan. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

07 dec. 2021, 16:33
O bucată de tavan dintr-o încăpere a spitalui din Lugoj s-a prăbuşit

O parte din tavanul spălătoriei de la Spitalul Municipal din Lugoj a căzut, în noaptea de 6 spre 7 decembrie. Conducerea spitalului spune că incidentul s-a întâmplat din cauza infiltrațiilor acumulate de-a lungul timpului.

„Nu sunt expert, dar cred că s-a întâmplat din cauza infiltrațiilor acumulate de-a lungul timpului. În momentul de față am izolat zona. Mă bucur că acolo, oricum, nu are acces personalul uman. E bine că s-a întâmplat peste noapte, când nu era nimeni, dar nici ziua nu trebuie să fie nimeni în zona respectivă”, a declarat directorul SML, dr. Ionuț Lucian Cocoș, citat de redesteptarea.ro.

Managerul Spitalului Municipal din Lugoj a precizat că ultimele lucrări la spălătotrie s-au făcut în 2018-1019, în regie proprie, dar că de data asta va apela la firme de specialitate care să efectueze reparaţii.

„Trebuie demarate niște lucrări de întreținere, ca să nu ne trezim din nou cu așa ceva. Nu dispunem de suficientă infrastructură umană pentru a face reparațiile cu oamenii noștri. Vom apela la o firmă, ca să nu mai facem lucruri după ureche, prin care să înlocuim o bucată de ciment cu alta. Nu mai trebuie să încropim, pentru că, în doi-trei ani maximum, ajungem la aceeași situație”, a mai spus medicul.

Nu este primul incident de acest fel în spitalul din Lugoj. Potrivit newsweek.ro, în urmă cu câteva luni, o lampă s-a desprins în sala de operații și a lovit o asistentă în cap.