O bucată din fuselajul zborului MH17 şi mai multe corpuri neînsufleţite, descoperite în Ucraina FOTO

O bucată din fuselajul avionului Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines, şi mai multe corpuri neînsufleţite au fost găsite într-o zonă împădurită la locul prăbuşirii, în Ucraina, au anunţat vineri mass-media australiene, relatează DPA, potrivit Agerpres.

25 iul. 2014, 07:45

‘Am găsit rămăşiţe pământeşti ieri şi mai multe din nou astăzi’, a declarat Michael Bociurkiw, purtător de cuvânt al Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa citat de Sydney Morning Herald.

Oficialul OSCE a vizitat regiunea Doneţk cu anchetatori din Olanda, Malaezia şi Australia. Vizita este prima efectuată de echipa din Australia. La bordul avionului doborât în estul Ucrainei se aflau 37 de cetăţeni australieni şi rezidenţi în Australia.

‘Cea mai semnificativă descoperire făcută astăzi este că am mers într-o zonă împădurită şi am descoperit o bucată imensă de fuselaj’, a declarat Michael Bociurkiw, citat de ABC. Avionul Boeing-777 care efectua cursa Amsterdam-Kuala Lumpur, având 298 de persoane la bord, a fost doborât la 17 iulie în spaţiul aerian din estul Ucrainei, foarte probabil de o rachetă lansată din zona controlată de rebelii proruşi.