O bunicuţă de 82 de ani a bătut-măr un tânăr de 28 de ani care venise la furat VIDEO

Un tanar de 28 de ani a fost bătut "mar" de o femeie de 82 de ani, in casa careia intrase să fure, în Rochester, New York.

27 nov. 2019, 07:24
O bunicuţă de 82 de ani a bătut-măr un tânăr de 28 de ani care venise la furat VIDEO

„Sunt singura, sunt batrana, dar ghici ce – sunt dura!”, a declarat Willie Murphy, cea care l-a umilit pe hot. Ghinionul acestuia a fost ca a nimerit in casa uneia dintre foarte putinele femei care se antreneaza zilnic si la aceasta varsta si nu oricum, ci cu greutati, arata The Guardian.

„Si-a ales prost casa in care sa intre”, a declarat femeia, care a povestit si cum s-a intamplat totul. Tanarul a batut la usa, spunand ca ii era rau si cerand sa fie lasat sa intre. Femeia a sunat la Politie, dar a refuzat sa-l lase sa intre. A fost momentul in care acesta a daramat usa, potrivit ziare.com.

Batranica a apucat atunci cel mai la indemana obiect, o masa cu picioare de metal, si a inceput sa-l loveasca. L-a lovit atat de tare incat s-a rupt masa, povesteste ea.

Cand barbatul era la podea, a sarit peste el si a apucat un alt obiect aflat la indemana, un sampon, pe care i l-a turnat, pe tot, dupa cum a specificat ea, in ochi.

In final, l-a batut cu o matura si chiar a incercat sa-l tarasca in afara casei, dar nu a reusit. Cand au venit Politia si Ambulanta, „cred ca era fericit”, a povestit batranica.