O cădere psihică alarmantă! Madonna, beată criţă pe scenă

Lupta legală cu fostul soț, Guy Ritchie, pentru custodia fiului lor, Rocco (15), pare să fie mult prea mult pentru Regina muzicii pop. Madonna a avut o cădere psihică pe scenă în timpul unui concert din Australia, unde a încurcat piesele și a-nceput să se bâlbâie în timp ce vorbea cu publicul. Și n-au lipsit remarcile sexuale în timpul discursului ei aproape disperat...

14 mart. 2016, 12:59
O cădere psihică alarmantă! Madonna, beată criţă pe scenă

Indiferent de concertele pe care le bifează de-a lungul turneului său, diva de 57 de ani este la pământ, riscând să piardă custodia fiului ei cel mai mare, Rocco – care nu mai dorește să se mute înapoi în State cu mama sa, preferând să locuiască cu tatăl lui în Londra.

Dovadă stă faptul că Madge a băut tequila și cocktaiuluri cu vodcă live, pe scena australiană din Rod Laver Arena, Melbourne, în timp ce-l defăima și înjura pe fostul soț – „nenorocitul” vinovat de plecarea fiului lor de lângă ea. Dar asta n-a fost de ajuns.

La un moment dat, blonda a început să i se adreseze publicului: „Cineva să mi-o tragă, vă rog. Să aibă grijă de mine. Cine vrea să aibă grijă de mine, vă rog?”, șocând fanii instantaneu.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum a apărut pe scenă Madonna!