O cântăreaţă cunoscută de la noi, LOVITĂ de un bărbat în timpul unui recital

În urmă cu câteva zile, Cornelia Catanga a avut parte de un incident nefericit, în timpul unui recital. Aflată la o petrecere, artista a fost lovită din greşeală de un bărbat. Pe ringul de dans, acesta a dat cu cotul în microfonul artistei, iar acesta s-a oprit direct în dinţii ei.

01 mai 2013, 06:27
O cântăreaţă cunoscută de la noi, LOVITĂ de un bărbat în timpul unui recital

Printre pregătirile de Paşte, Cornelia Catanga este nevoită să facă şi drumuri la cabinetul medicului stomatolog pentru a-şi repara dantura. În urma cu câteva zile cântăreaţa a suferit un accident, în urma căruia a rămas fără un dinte. Aflata la o petrecere, artista a cântat în mijlocul mulţimii, tocmai pentru ca publicul ei să poată face dedicaţii cu usurinţă.

La un moment dat, când distracţia era în toi, un bărbat s-a ridicat de la masă şi a cerut o melodie pentru iubita sa. Deşi a vrut să-şi surprindă partenera cu un dans, a reuşit să o surprindă pe Cornelia.

Probabil din cauza emoţiilor sau a dansului, barbatul a dat cu cotul în microfonul artistei, iar acesta s-a oprit direct în dinţii Corneliei Catanga. Deşi putea fi mult mai grav, cântăreaţa a scăpat cu un singur dinte spart şi cu o sperietură pe cinste, scrie cancan.ro.