Noi dezvăluiri despre Bijou. Vedeta şi-a dat fiica spre adopţie unei familii de francezi

Bijou a devenit cunoscută peste noapte după ce a apărut fără chiloţi la TVR. Odată cu celebritatea au ieşit, însă, la iveală şi lucruri din trecutul brunetei, pe care ea ar fi vrut să le ţină ascunse. Solista a rămas însărcinată la 17 ani şi are un copil pe care l-a dat spre adopţie unei familii din Franţa.

10 apr. 2013, 12:44
Noi dezvăluiri despre Bijou. Vedeta şi-a dat fiica spre adopţie unei familii de francezi

Bijou a declarat cu ceva timp în urmă că are un copil de 7 ani, însă a omis să precizeze că fetiţa ei este dată spre adopţie unei familii din Franţa. Potrivit wowbiz.ro, apropiaţi ai brunetei din Bacau susţin că fata a avut o legătură amoroasă cu un american, stabilit pentru o perioadă scurtă de timp în oraşul lui Bacovia, şi, în urma idilei, a rezultat acest copil.

După ce a născut, mama cântăreţei a venit cu propunerea să crească ea copilul, însă, Bijou s-a opus şi, chiar dacă s-a despărţit de iubitul american, nu a dorit sub nicio formă să dea fetiţa familiei. Prietenii cântăreţei spun că a fugit din ţară şi a încercat să se realizeze oriunde în altă parte decât în România.

Bijou a ales Franţa, însă planurile de acasă nu s-au potrivit cu ce a găsit acolo şi s-a văzut nevoită să-şi dea fetiţa spre adopţie unei familii înstărite, cu condiţia ca şi ea să stea foarte aproape de noii părinţi ai copilului său. Aceştia au fost de acord şi odată cu micuţa au luat-o şi pe cântăreaţă la „pachet”, astfel că toată lumea a fost mulţumită.

Acum, fetiţa are aproximativ 7 ani, locuieşte, fireşte, cu părinţii francezi, şi este în clasa I la şcoală.

Vezi: Cum arăta Bijou, „cântăreaţa fără chiloţi”, în urmă cu zece ani