O CÂNTĂREAŢĂ de renume mondial, fotografiată în IPOSTAZE SEXY în ograda GĂINILOR FOTO

La 28 de ani, Katy Perry este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, în special datorită ultimelor hituri. Acesta este şi motivul pentru care ea a apărut pe coperta revistei Vogue, într-un pictorial incendiar, fotografiat în ograda găinilor şi într-un grajd.

18 iun. 2013, 18:29

Tânăra s-a lăsat fotografiată printre găini, în ipostaze sexy, în timp ce vorbea despre foştii săi iubiţi, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Katy Perry a cântat pentru Obama într-o rochie de latex VIDEO

Perry pare să nu fi avut noroc în dragoste, după ce a aflat în noaptea anului nou din 2011 că fostul ei soţul, Russell Brand, vrea să divorţeze. Mai mult, bărbatul i-a dat vestea printr-un mesaj pe telefonul mobil. 
 


Este un bărbat foarte deştept şi am fost îndrăgostită de el cât am fost căsătoriţi. A început să facă glume despre mine şi despre mariaj, fără să ştie că eu mă aflu în public„, a spus vedeta într-un interviu, vorbind despre mariajul său cu faimosul comediant, care a durat doar 14 luni.

După căsătoria ratată, Katy Perry a fost implicată într-o relaţie cu muzicianul John Mayer, de care s-a despărţit în martie, dar de care, după cum singură recunoaşte, încă este foarte îndrăgostită, deoarece are o „minte frumoasă”, dar un „suflet torturat”.

Citeşte şi Secret de vedetă. Vezi ce se ascunde în spatele zâmbetului lui Katy Perry

Nu sunt într-o relaţie, sunt pe cont propriuu, sunt singură în propriul meu pat. Trebuie să fiu fericită singură şi sunt. Ştiu că o să fiu iubită iar, în modul care trebuie. Ştiu că merit asta„, a  conchis starul interviu.