O cântăreaţă din România, arestată pentru TRAFIC DE DROGURI

Una dintre speranţele muzicii româneşti, Miru, pe numele ei adevărat Ana Miruna Ionescu, a primit, miercuri seară, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile, fiind suspectată pentru comiterea săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri. Alte patru persoane au mai fost arestate în aceeaşi cauză.

13 mart. 2014, 08:58
O cântăreaţă din România, arestată pentru TRAFIC DE DROGURI

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate Piteşti, au făcut descinderi, miercuri, acasă la cinci persoane suspectate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, informează adevarul.ro.

Cei cinci tineri, două fete şi trei băieţi din Piteşti şi Bucureşti, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, încasau sume consistente în urma vânzării de droguri, tranzacţiile având loc în Piteşti şi Bucureşti. Aveau chiar şi o seră pentru culturi, improvizată în locuinţa liderului grupării.

Cei cinci suspecţi au fost prezentaţi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă. În urma probelor pe care ofiţerii de la Crimă Organizată le-au strâns împotriva lor, tinerii au fost arestaţi, după cum urmează: Ana Miruna Ionescu (cântăreaţă de rap), Diana Georgescu şi Robert Daniel Arifanof au primit mandate de 20 de zile, iar Marian Vlad Oprea şi Tudor Şetran au primit mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

CITEŞTE ŞI: Captură de COCAINĂ în valoare de 150.000 de euro, la Timişoara