O căpuşă banală a distrus viaţa unei tinere din Bucureşti. Are nevoie de 15.000 de euro pentru a supravieţui

"Boala cu 1000 de feţe" a distrus viaţa unei tinere din Bucureşti. Alina Frâncu a trecut prin cele mai crunte încercări în ultimul an în care s-a luptat cu maladia Lyme. O banală căpuşă i-a transformat existenţa într-un infern, iar viaţa îi atârnă, în acest moment, de 15.000 de euro.

07 feb. 2017, 07:50
O căpuşă banală a distrus viaţa unei tinere din Bucureşti. Are nevoie de 15.000 de euro pentru a supravieţui

Dintr-o femeie independentă care visa să îşi întemeieze o familie, Alina Frâncu a ajuns de nerecunoscut. O plimbare banală şi o căpuşă i-au schimbat radical viaţa. Peste 300 de medici din România, Italia şi Turcia au tratat-o de diverse afecţiuni, fără a găsi cu adevărat sursa infecţiilor care o distrugeau puţin câte puţin.

A vândut tot ce avea pentru a rămâne în viaţă, dar durerile cumplite care o măcinau nu s-au oprit. A fost chiar la un pas de a renunţa la luptă, însă a descoperit într-un final cauza multiplelor infecţii.

„Sunt infectata cu 3 tulpini a lui Lyme si am vreo 15 infectii in corp. Stau doar in pat, nu ies afara ca nu pot. Am iesit de 2 ori intr-un an”, a spus Alina, potrivit România TV

Durerilor crunte le poate face faţă doar cu o doză imensă de analgezice, iar uneori nici acestea nu îi alină suferinţa.

În aceste momente, singura speranţă a Alinei se află într-o clinică din Germania specializată în lupta cu maladia Lyme, însă suma de 15 000 de euro la care se ridică intervenţia îi depăşeşte cu mult posibilităţile.