O casă de vis pe doar 20 de metri pătraţi. Greu de crezut? Vezi fotografiile cu interiorul

Sotii Andrew si Gabriela Morrison si-au dorit mereu o casa a lor, un cuib de intimitate si fericire. Preturile de pe piata imobiliara le stateau insa in cale, iar ei erau ferm decisi sa nu se imprumute la banca. Ce era de facut in acest caz? Singura solutie a fost ca cei doi sa isi construiasca singuri propria lor casa, ceea ce au si facut in cele din urma. Ce a iesit vedeti in imaginile de mai jos, preluate de pe site-ul Brightside.me, o casa de vis deschisa si primitoare, in pofida suprafetei mici.

14 aug. 2016, 11:09

Casa a fost construita pe platforma unei vechi rulote astfel incat sa poata fi mutata oriunde ar purta-o planurile temerare ale cuplului. De la exterior casa arata precum o baraca, cu peretii din lemn punctati de mici ferestre care deschid spatiul restrans din interior catre natura de afara. Si daca exteriorul arata simplu, interiorul este mult mai primitor, un adevarat open space discret divizat in numeroase compartimente cu utilitate diversa, potrivit casepractice.ro.

Casuta de 20 de metri patrati are, mai intai de toate, o bucatarie complet utilata. Asa-numita sala de mese este integrata intr-un colt al casutei, iar masa poate fi convertita intr-un birou de lucru. Spatiile de depozitare generoase sunt perfect integrate in peretii care delimiteaza livingul si sufrageria. La etaj, accesibil prin intermediul unei scari, se afla un mic dormitor, flancat de ferestre mici pe doua parti. De cealalta parte, se afla un spatiu dedicat activitatilor de zi, un fel de living la mansarda, sub care se afla o baie moderna cu cabina de dus.

Un semineu discret palpaie chiar la intrare, sub scara care duce la etaj, aducand un plus de eleganta si energie unui interior lipsit de elemente de design distinctive. Pana la urma, casa de vis s-a vrut a fi una practica, un bun compromis intre costuri reduse si un spatiu pe deplin functional. Cei doi spera acum ca, prin exemplul lor, sa ii inspire si pe altii sa aleaga libertatea de orice natura, mai ales financiara, si un stil de viata simplu, sanatos si eficient din toate punctele de vedere.