O celebră actriţă DIVORŢEAZĂ după 35 de ani de căsnicie. Soţul a descoperit că a fost INFIDELĂ

Una dintre cele mai trainice căsnicii de la Hollywood se destramă după ce soţul actriţei a aflat că a fost înşelat. Sînt împreună de 35 de ani şi nimeni nu ar fi crezut că ceva îi va putea despărţi. Numai că, după ce Jack Nicholson s-a lăudat recent că a făcut sex cu Meryl Streep, soţul acesteia este hotărît să divorţeze.

25 feb. 2014, 07:09

Meryl Streep , laureată cu trei premii Oscar, părea o actriţă extrem de serioasă, cu o căsnicie exemplară. Soţul său, sculptorul Don Gummer, nu avea decât vorbe de laudă pentru ea, până recent, când actorul Jack Nicholson a povestit într-o carte biografică aventura lor. Starul a povestit că a făcut sex cu Meryl în rulota de filmare, când au turnat împreună pentru filmul „Iarba răului”, în urmă cu 26 de ani, potrivit monitorulexpres.ro.

„Cartea lui Nicholson a deschis răni vechi. Meryl şi Don se ceartă îngrozitor şi abia îşi mai vorbesc”, a povestit o sursă din apropierea cuplului.

VEZI ŞI Talent cu NEMILUITA: Meryl Streep inventează trei personaje cu voci diferite în câteva minute VIDEO

Meryl este din nou nominalizată la premiul Oscar, de aceea se crede că soţul încă nu a depus actele de divorţ, la insistenţele ei. Actriţa îl imploră să o ierte, însă relaţiile dintre ei au devenit insuportabile, mai spune sursa citată de National Enquirer.

Meryl şi Don au patru copii: Henry (34 de ani), Mamie (29 de ani), Grace (27 de ani) şi Louisa (22 de ani).


loading...