O celebră prezentatoare, dată afară cu scandal de televiziunea unde lucra. Colegii nu mai au voie să-i pronunţe numele

Din câte se pare, nu a fost vorba de o hotărâre gândită dinainte de şefii postului TV,ci de un impuls de moment, venit ca urmare unei confruntări. Asta justifică în mare măsură şi indicaţiile date ulterior ca numele prezentatoarei să nu mai fie folosit.

31 mart. 2018, 10:28
O celebră prezentatoare, dată afară cu scandal de televiziunea unde lucra. Colegii nu mai au voie să-i pronunţe numele

Celebra prezentatoare de la Sky Sports News, Natalie Sawyer, s-a despărţit în această săptămână de compania unde a lucrat în ultimii 18 ani. Noi detalii apar în presa britanică despre acest „divorţ” neaşteptat: decizia ar fi fost luată după o discuţie în contradictoriu cu cei din conducere, iar colegii au fost instruiţi să nu îi mai folosească numele pe post.

În vârstă de 38 de ani, Natalie a prezentat ultimul jurnal la Sky Sports miercuri, iar Daily Mail scrie că niciun anunţ în privinţa „rupturii” nu a fost făcut pe post, scrie digisport.ro.

Citeşte şi Surpriză uriaşă în media: O celebră prezentatoare a ştirilor sportive a fost dată afară după 18 ani. Motivul nu a fost dezvăluit

Din câte se pare, nu a fost vorba de o hotărâre gândită dinainte de cei de la Sky Sports, ci de un impuls de moment, venit ca urmare unei confruntări. Asta justifică în mare măsură şi indicaţiile date ulterior de şefi către colegii lui Natalie.

„Colegilor ei li s-au dat indicaţii clare să nu amintească absolut nimic de Natalie, cât timp sunt în direct, la emisiuni sau buletine de ştiri. Despărţirea a fost una cu scandal”, notează Times.

De notat că joi, în ultima său editorial publicat în presa britanică (în The Sun), ea a făcut referire la Sky Sports şi a vorbit ca şi cum ar fi făcut încă parte din echipă. Aşadar, varianta că a fost dată afară după un conflict inopinat şi violent pare să se susţină.

„Dorim să îi mulţumim lui Natalie pentru anii petrecuţi la Sky Sports şi îi urăm baftă pe viitor”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei, pentru Sportsmail, după ce despărţirea a fost oficializată.