O clădire s-a prăbuşit peste liniile de tramvai din Capitală UPDATE

O clădire s-a prăbuşit, miercuri dimineaţă, peste liniile de tramvai din Capitală. Incidentul a avut loc pe Şoseaua Progresului, pe sensul spre Răzoare.

05 ian. 2022, 09:46
O clădire s-a prăbuşit peste liniile de tramvai din Capitală UPDATE

UPDATE. Circulația tramvaielor a fost reluată, după circa 50 de minute.

O clădire s-a prăbuşit peste liniile de tramvai din Capitală. Peretele unei clădiri din zona Trafic Greu, care urma să fie demolată, s-a prăbuşit miercuri dimineaţă peste liniile de tramvai.

O clădire s-a prăbuşit peste liniile de tramvai din Capitală

La data de 05.01.2022, în jurul orei 09.00, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Șoseaua Progresului sector 5, pe parcursul unei demolări controlate, o porțiune din fațada clădirii a căzut pe trotuar.

Potrivit oamenilor legii, imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizație de demolare. De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu brațul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulația tramvaielor.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

În cauză, Secția 18 Poliție s-a sesizat din oficiu şi face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Citeşte şi Tramvai nou-nouţ din Arad, vandalizat de călători încă din prima zi: „Am găsit mâzgăleli cu marker negru, tapiţerie pătată şi multă mizerie”

„Liniile 8, 25 și 47 – blocate pe Șos. Progresului, la Inox, pe sensul spre Răzoare. Cauza: avarie în rețea. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, informează STB.

Citeşte şi Dezastru în Neamț. Vântul puternic a smuls un acoperiş care a căzut peste mai multe mașini, copaci rupţi, locuinţe fără curent electric

Accident cu două tramvaie în Bucureşti. Trei persoane au fost rănite

Accident grav pe bulevardul Marasesti, o femeie a fost în cărucior cu rotile a fost lovita in plin de un tramvai când traversa pe trecerea de pietoni. Victima a fost scoasa de sub vagon de calatori si de șoferi si a fost transportata de urgenta la spitalul Bagdasar din Capitala in stare stabila.

Pe numele vatmanului a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. El a fost verificat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero.

Un alt accident a avut loc în Sectorul 4 la intersectia Soseaua Giurgiului cu Soseaua Oltenitei intre doua tramvaie. Din primele informatii vatmanul de pe linia 7 nu s-a asigurat la schimbarea macazului si a intrat frontal in tramvaiul 25 care venea din sens opus.