O comentatoare de la NBC riscă să fie concediată după ce a spus asta despre Halep

Mary Carillo (57 de ani) a comentat în direct meciul dintre Simona Halep şi Ana Ivanovic, din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor, iar fosta jucătoare de tenis a spus în timpul meciului că românca ar trebui să piardă voit.

30 oct. 2014, 09:20
O comentatoare de la NBC riscă să fie concediată după ce a spus asta despre Halep

Specialistul televiziunii americane a sugerat că ar fi mai bine pentru Halep să nu forţeze şi să cedeze ambele seturi, pentru a o elimina pe Serena din faza grupelor. Rennae Stubbs, o campioană din proba de dublu, s-a aflat în studio alături de Carillo şi i-a replicat că ar fi lipsită de etică o astfel de strategie, iar karma ar lovi-o pe Simona mai târziu. Mary Carillo a răspuns imediat: “Teoria mea bate karma ta”.

Comentariul fostei tenismene i-a contrariat pe cei mai mulţi dintre fanii sportului alb, pe site-ul tennisforum.com fiind postată o petiţie pentru concedierea ei. Pe lângă meciuri de tenis, NBC Sports acoperă şi competiţii precum NFL (Liga Naţională de Fotbal American), NHL (Liga Naţională de Hochei a SUA), Jocurile Olimpice sau Turul Franţei.

Simona Halep n-a apelat la strategia dorită de americancă şi a câştigat  un set în faţa Anei Ivanovic (6-7, 6-3, 3-6), calificând-o pe Serena Williams în careul de aşi. Constănţeanca a mai disputat apoi două partide şi a învins-o pe Agnieszka Radwanska cu 6-2, 6-2, în semifinale, pentru ca în ultimul act să piardă cu 6-3, 6-0 în faţa liderului mondial.

La întoarcerea în România, a treia jucătoare a lumii a vorbit şi despre meciul cu Ivanovic, spunând că nu are niciun regret pentru faptul că n-a lăsat garda jos, deşi nu avea nevoie de victorie: “Nu am dorit să joc cu Serena, dar am facut lucrurile aşa cum mi se par normale, în urma unei decizii care ma linişteşte. Am încercat sa câştig cu Ivanovic şi îmi pare rău că nu am putut să mă impun în setul trei. Până la urmă am învins numărul 1 mondial în grupe şi nu am nimic de regretat”.   

Simona Halep a câştigat un premiu de 971.000 de dolari de la Singapore, iar punctele accumulate pentru prezenţa în finală i-au asigurat locul 3 WTA până la finalul anului.