O controversată VEDETĂ spune că a făcut ‘SEX din PRIVIRI’ cu Johnny Depp, în timpul unei petreceri

La cei 26 de ani ai săi, Ke$ha este una dintre cele mai controvesate vedete din America, reuşind cu succes să o egaleze pe Lady Gaga în declaraţiile şi gesturile pe care le face. Cu toate acestea, ultima ei întâlnire cu presa a adus la iveală un subiect inedit, tânăra declarând că a făcut sex din priviri cu faimosul actor Johnny Deep, cu toate că cei doi nu au vorbit deloc în timpul unei petreceri mondene.

02 apr. 2013, 20:05

Kesha Rose Serbet, cunoscută drept Ke$ha, spune că a fost satisfăcută de actorul american cu toate că cei doi nu au vorbit deloc în timpul unei petreceri caritabile, potrivit The Sun.

Citeşte şi Johnny Depp a fost părăsit de noua lui iubită pentru o … FEMEIE

Controversata cântăreaţă a povestit presei cum actorul de la Hollywood a urmărit-o cu privirea toată noaptea, lucru care a excitat-o pe femeie.

„Eu şi Johnny Depp am făcut sex din priviri la un concert de strângere de fonduri pentru uraganul Sandy, din Los Angeles. Nu am vorbit deloc, doar am facut sex cu privirea”, a declarat Ke$ha pentru publicaţia britanică.

Citeşte şi Ce cântăreaţă a declarat că este BISEXUALĂ

Mai mult, ea a adăugat că se înţelege foarte bine cu Rihanna, după ce s-au cunoscut în anul 2010, când au fost împreună într-un turneu. Cu toate că nu au avut mult timp la dispoziţie, cele două s-au distrat ieşind prin oraş.

Citeşte şi Iubita lui Johnny Depp, dezamăgită de sexul cu celebrul actor

„Este o fată de treabă, cu picioarele pe pământ şi deosebit de amuzantă. Am ieşit în oraş de mai multe ori”, a declarat focoasa artistă americană.

Citeşte şi Johnny Depp a cumpărat o vilă de lux pentru fosta soţie