O copilă de 13 ani, găsită spânzurată în pădure după ce i-a lăsat UN MESAJ pe Facebook unei prietene

Sophie Clark, o fată de 13 ani, a fost găsită fără suflare într-o pădure, după ce tatăl ei a alertat autorităţile de dispariţia sa atunci când a văzut că nu s-a întors acasă după o plimbare pe care a făcut-o într-o seară.

25 ian. 2017, 08:19
O copilă de 13 ani, găsită spânzurată în pădure după ce i-a lăsat UN MESAJ pe Facebook unei prietene

O amplă căutare a lui Sophie Clark a început după ce ea i-a măturisit unei prietene pe Facebook că intenţionează să-şi facă rău, scrie spynews.ro. Fiica lui James Clark a încheiat conversaţia pe reţeaua de socializare cu un mesaj de adio. La o zi de la această întâmplare, trupul lui Sophie Clarck a fost găsit de un câine care era plimbat de stăpânul său într-o pădure din Dancing Hill, situată în oraşul Sherborne din comitatul Dorset, Anglia. Deşi poliţiştii au căutat-o în acea zonă, nu au găsit-o. Adolescenta s-a spânzurat.

Citeşte şi Ai văzut pe cineva care are acest tatuaj? Semnificaţia lui te va şoca

Rudele şi prietenii i-au adus câte un tribut, dar şi flori, în timp ce autorităţile din oraş au ţinut un minut de reculegere în memoria sa.

Cu trei luni înainte să moară, în iunie anul trecut, eleva a fost dusă la spital după ce a luat o supradoză la scurt timp după ce s-a despărţit de iubitul ei. Înainte, ea a participat la şedinţe de consiliere, iar medicii i-au prescris antidepresive.

Citeşte şi Tentativă de suicid la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Un elev s-a înjunghiat

„(…) În ziua în care a murit nu au fost semne că ceva se va întâmpla în viaţa ei. O prietenă de la şcoală a vorbit cu ea pe Facebook în ziua fatidică. Ea i-a mărturisit că are intenţia să-şi facă rău, după care i-a transmis un mesaj de rămas bun. Acea prietenă a spus că s-a întâlnit cu ea în acea zi la şcoală, dar nimic din comportamentul ei nu prevestea drama care s-a petrecut (…)”,a declarat şeriful, potriviti Mirror.

Mama lui Sophie Clark a murit pe când ea avea doar trei ani. La un moment dat, adolescenta şi-a făcut şi un blog pe care scria despre ce simte şi cum se simte, dar unii dintre colegi au făcut comentarii neadecvate. Unii specialişti cred că asta a afectat-o pe copilă şi chiar să fie motivul pentru care şi-a luat viaţa.


loading...
Partenerii noștri