O copilă de 13 ani imobilizată în scaun cu rotile a născut, la Târgovişte. EL a abuzat-o. „Îşi lua liber ca să stea cu ea”

Caz dramatic la Târgoviște! O fetiță de 13 ani imobilizată în scaun cu rotile a născut un bebeluș, la începutul acestei luni.

20 feb. 2019, 07:34
O copilă de 13 ani imobilizată în scaun cu rotile a născut, la Târgovişte. EL a abuzat-o. „Îşi lua liber ca să stea cu ea”

Un caz teribil a ieșit la iveală, la Târgoviște. Fetița a fost abuzată sexual de concubinul mamei și a rămas însărcinată.

Fetița a fost abuzată de mai multe ori de partenerul mamei sale de viață. Copila nu a spus nimic nimănui de frică. Sarcina a fost descoperită abia după șase luni de zile, după ce mama ei s-a plâns că este prea „grasă și nu o mai poate ridica în brațe”.

Fata, mama ei, cei cinci frați ai săi și concubinul mamei erau cazați la un centru de îngrijire al Primăriei Târgoviște.

„Abuzul s-a întâmplat în centru. Fata mi-a zis că se întâmpla când plecam să iau alocația, el își lua liber și stătea cu ea și cu cea mică de 3 ani, aia mică dormea, fata mi-a spus că punea scaunul în ușă că să nu îl prindă asistentele”, a mărturisit mama fetei.

În ciuda faptului că bebelușul s-a născut prematur, el este sănătos și a început să ia în greutate. Mama fetei a declarat că vrea să aibă grijă de copil împreună cu fiica ei.
Te-ar p


loading...