O copilă de 14 ani a fost salvată din mâinile unui violator de către un pensionar, în Constanţa. Agresorul, reţinut

O fată de 14 ani din Constanţa a fost salvată din mâinile unui violator de către un pensionar. Adolescenta a fost luată forţat de agresor chiar dintr-o staţie de autoubuz. 

13 ian. 2018, 07:00
O copilă de 14 ani a fost salvată din mâinile unui violator de către un pensionar, în Constanţa. Agresorul, reţinut

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanța, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, scrie cugetliber.ro.

Citeşte şi Cercetări EXTINSE în cazul poliţistului pedofil. Poliţiştii de la Secţia 18, verificaţi dacă l-au favorizat pe agent

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, miercuri, Virgil Butacel a urmărit o tânără care a coborât dintr-un autobuz RATC, pe care a tras-o de mână într-un loc ferit, pentru a întreţine relaţii sexuale.

Alertat de țipetele victimei, un bărbat din zonă a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei. Polițiștii constănțeni l-au identificat în scurt timp pe bărbat, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Individul acuzat de tentativă de viol se numeşte Virgil Butacel. Bărbatul este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor, fiind cercetat în trecut pentru fapte de tâlhărie, furt şi viol.