O creatură misterioasă, filmată în pădurile din Canada VIDEO

O creatură misterioasă a fost filmată în pădurile din Canada, de un cuplu de turişti. Oamenii spun acum că ar putea fi vorba despre legendarul Bigfoot.

30 iul. 2013, 10:04
O creatură misterioasă, filmată în pădurile din Canada VIDEO

În videoclipul filmat de un cuplu care făcea o drumeţie prin pădurile din Mission, British Columbia, apare o creatură mare, acoperită de păr, care merge pe vârful unui deal. Ca în toate filmările de acest gen, imaginea este înceţoşată, dar putem să vedem cum creatura iese din spatele unui copac şi rămâne vizibilă timp ce circa 20 de secunde, până dispare.

Filmuleţul a fost uploadat pe YouTube miercuri, însă nu se ştie exact când a fost filmat. Potrivit website-ului de criptozoologie Legend Tracker, cuplul făcea o drumeţie când a observat creatura mitică la distanţă şi a început să filmeze. Fanii lui Bigfoot speră ca experţii să analizeze imaginile şi să confirme existenţa creaturii.

La începutul lunii iulie, s-a dovedit că ADN-ul furnizat de veterinarul texan Melba Ketchum nu aparţinea unei creaturi misterioase, în ciuda declaraţiilor sale. Mostra furnizată de veterinar conţinea ADN de oposum, amestecat cu ADN-ul altor animale, potrivit analizelor.