O creatură păroasă neidentificată şi de mari dimensiuni a eşuat pe o plajă în Filipine. Localnicii cred că prevesteşte sfârşitul lumii

O creatură uriaşă acoperită cu păr a fost găsită fără viaţă pe o plajă din Filipine. Speriaţi, unii localnici au început să se roage, de teama că se apropie sfârşitul lumii.

14 mai 2018, 08:19
O creatură păroasă neidentificată şi de mari dimensiuni a eşuat pe o plajă în Filipine. Localnicii cred că prevesteşte sfârşitul lumii

Cu o lungime de şase metri, creatura numită „Globster“ (nume dat maselor organice neidentificate care eşuează pe malul oceanelor) a fost adusă de ape pe o plajă din oraşul San Antonio, vineri seară.

Localnicii spun despre stârv că este un mister urât mirositor. Cea mai probabilă explicaţie este că masa organică neidentificată este, de fapt, o balenă aflată într-un stadiu avansat de descompunere. De altfel, o apariţie asemănătoare a fost înregistrată pe o altă plajă din Filipine în februarie anul trecut şi în octombrie 2016.

O mulţime de curioşi s-au strâns să fotografieze rămăşiţele creaturii, dar mulţi se tem că este un semn care prevesteşte un dezastru natural iminent. „Se apropie un cutremur. Uriaşul globster e semn că vine ceva rău. Rugaţi-vă pentru noi„, a spus unul dintre localnici, Tam Maling. „Se spune că aunci când creaturile din adâncuri îşi fac apariţia se va întâmpla ceva rău„, a spus un alt martor, citat de Express.co.uk.