O cunoscută actriţă de la Hollywood este ultima victimă a Botoxului FOTO

Anjelica Huston, în vârstă de  61 de ani, este ultima victimă a Botoxului din lumea Hollywood-ului. Actriţa a fost fotografiată recent, cu o faţă total schimbată, având obrajii foarte umflaţi.  

07 ian. 2013, 15:10

Ea şi-a arătat noua înfăţişare în cursul zilei de duminică, în timp ce a luat parte la lansarea unui show de televiziune intitulat Smash, în oraşul Pasadena, din California.

Faţa vizibil lipsită de riduri i-a scos în evidenţă multitudinea de riduri de pe gât, şi obrajii extrem de umflaţi. Anjelica Huston a recunoscut că a mai folosit injecţii cu colagen şi a experimentat tratamentul cu Botox-ul pentru a-şi menţine faţa tânără şi lipsită de riduri.

Cu toate acestea, actriţa recunoaşte că că a avut nevoie de anumite intervenţii chirurgicale după ce un experiment cu Botox-ul a eşuat. „Doctorul a luat un ac mare şi m-a înţepat cu el în frunte. Durerea a fost inexplicabil de mare. Am avut o durere teribilă de cap timp de patru zile”, a povestit vedeta experienţa ei cu astfel de substanţe pentru Daily Mail.