O cunoscută actriţă trăieşte o adevărată dramă. Soţul ei, operat a doua oară de cancer VIDEO

Natașa Raab este urmărită de blestemul unei boli nemiloase. Marea actriță trece acum printr-un alt moment greu pentru că soțul său se operează a doua oară de cancer. Natașa Raab a fost lovită și ea de această boală, iar tatăl ei s-a stins din viață după o luptă grea.

17 apr. 2018, 08:16

Natasa Raab trece printr-un moment de cumpănă, informează România TV. Soțul ei se operează a doua oară de cancer, după ce boala a recidivat. Pe soţul meu îl operează, iar eu mă simt total nefolositoare. Nu am chef de nimic, vreau să mă odihnesc”, a scris actriţa pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi O cunoscută actriţă se zbate între viaţă şi moarte. Are nevoie urgentă de 20 de mii de euro pentru a face o operaţie

Soţul său a aflat că suferă de cancer la vezica urinară anul trecut şi de atunci a început o luptă contra cronometru.

„Cred ca in viata  te poti indragoti de mai multe ori dar de iubit iubesti o data sau poate nicodata, cred ca sunt privilegiati cei care afla care este gustul si culoarea iubirii, poate sa fie o cruce pe care o duci, sunt in multe romane, mi-a intrat in sange, este valabil si la femei, si la barbati. Cand este greu unuia sau altuia trebuie sa fii acolo, ca e omul langa care ai ales sa imbatranesti”, spunea Natasa. 

Viața a încercat-o de nenumărate ori pe celebra artistă. Tatăl ei a murit tot din cauza acestei boale nemiloase, care i-a luat si Natașei șansa de a avea vreodată un copil al ei. În urmă cu 18 ani, pe când făcea tratamente pentru a-şi îndeplini cea mai arzătoare dorinţă, aceea de a deveni mamă, Nataşa Raab a aflat că are cancer.

Citeşte şi Nataşa Raab s-a vindecat de CANCER, dar acum a primit o altă LOVITURĂ CRUNTĂ

„Am facut multe tratamente si ultima sansa s-a dus in 2000 cand m-am luptat si am invins cancerul, am facut operatie care mi-a luat si ultima sansa de a face, abia incepuse moda cu inseminarile in vitro si a trebuit sa fac acest lucru. Fiind nevoita sa fac histerectomie s-a dus si ultima sansa, cine are sa-i traiasca…de aia sunt atat de mamoasa si la propriu si la figurat”, a povestit Natasa. 

Natașa Raab și soțul ei sunt împreună de aproape 40 de ani, iar cei doi se iubesc la fel de mult ca la început. Cei doi au o relație foarte puternică și au fost mereu împreună în clipele grele.