Calvar pentru o cunoscută cântăreaţă din România, împuşcată în cap de fostul soţ

Cântăreaţa de muzică populară Maria Ghinea a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a fost împuşcată în cap şi a pierdut patru litri de sânge. Acum, artista se bucură din plin de viaţă, mai ales că este şi bunica unui băieţel superb.

25 aug. 2015, 15:26
Calvar pentru o cunoscută cântăreaţă din România, împuşcată în cap de fostul soţ

În urmă cu 12 ani, cântăreaţa de muzică populară, Maria Ghinea a fost împuşcată în cap de cel care îi era atunci soţ. Femeia a pierdut  4 litri de sânge, i-a fost extirpată o bucăţică de 8 centimetri de creier, a fost în comă şi timp de trei luni nu s-a putut mişca şi nu a putut vorbi.

Bărbatul de origine sârbă cu care a fost căsătorită timp de opt ani a fost cel care a dus-o la un pas de moarte. Acesta a stat 5 ani şi jumătate în închisoare, însă acum este liber şi, cu toate că are interdicţie definitivă de a intra în România, o ameninţă pe artistă că o va omorî şi că îi va ucide copiii, informează evz.ro

Bărbatul a ispăşit pedeapsa în Serbia şi încă de atunci a început să ameninţe că va pune pe cineva să o omoare pe ea şi pe copii. Femeia a depus mai multe plângeri la poliţie şi o vreme a beneficiat de protecţia poliţiei. Acum Maria Ghinea s-a mutat pentru a-şi pierde urma, dar nu reuşeşte să scape de spaima permanentă.

Înainte de a încerca să o împuşte în cap, bărbatul construise o spânzurătoare pentru femeie în garajul casei, dar planul său a fost descoperit de copii. Maria Ghinea susţine că medicii îi dădeau puţine şanse de recuperare şi că aceştia credeau că va rămâne o legumă.

Acum, Maria trăieşte fără o porţiune osoasă a craniului, fapt care o pune în permanenţă în pericol şi îi creează probleme de sănătate. “Am dureri, obosesc şi sunt veşnic obligată să-mi asigur partea dreaptă. Nu ies niciodată în mulţime, merg doar cu şofer, iar la cântări am mereu în dreapta un instrumentist care mă protejează de accidente”, explică artista. Maria Ghinea susţine că mariajul de coşmar şi încercările repetate ale fostului soţ de a o ucide au făcut-o să nu mai poată avea nicio relaţie, pentru că se teme de toţi bărbaţi.

Citeşte şi Cântăreaţă celebră de la noi, divorţ după ce a făcut amor în noaptea nunţii cu un lăutar din formaţie