O cunoscută cântăreaţă este însărcinată. Vezi ce nume va avea bebeluşul

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, Emilia Ghinescu aşteaptă cel de-al treile copil. Artista este deja în luna a patra şi a ales chiar şi numele bebeluşului. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare.

21 oct. 2015, 06:35
O cunoscută cântăreaţă este însărcinată. Vezi ce nume va avea bebeluşul

Emilia Ghinescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Artista şi-a anunţat fanii că urmează să fie mămică pentru a treia oară pe pagina sa de facebook.

„Multumesc tuturor celor ce m-au sunat si mi-au trimis mesaje de felicitare! Da, este adevărat! Familia noastră se mărește cu inca un membru…băiat sau fetita are mai putina importantă. Important este ca el sau ea sa se nască sănătos/sănătoasa. Bucuria noastră, a parinților este una fără margini…un copil foarte dorit ce vine intr-o familie frumoasa”, a scris Emilia Ghinescu pe pagina sa de pe site-ul de socializare.

Chiar dacă nu a aflat încă sexul bebeluşului, Emilia ştie deja numele acestuia. Dacă va fi fetiţă se va numi Anastasia, iar dacă va fi băiat, Vladimir.

„Recunosc, aş prefera să fie fetiţă, iar dacă va fi aşa, o va chema cu siguranţă Anastasia, nume care am aflat că înseamnă cea care învie din moarte, nume care se potriveşte perfect, având în vedere că se va naşte în apropierea Paştelui. Dacă va fi băiat, îl va chema Vladimir”, a spus Emilia Ghinescu.

Citeşte şi Surpriză ÎN LUMEA MUZICII! Emilia Ghinescu a anunţat că se MĂRITĂ