O cunoscută prezentatoare TV face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Am locuit la Muzeul Satului”

O cunoscută prezentatoare TV a mărturisit că a locuit o perioadă chiar în incinta Muzeului Satului.

25 mai 2014, 10:14

Amalia Enache, jurnalista de profesie, nascuta intr-o localitate din Hunedoara, implineste, luna viitoare, 37 de ani. A facut facultatea la Timisoara si a lucrat la o televiziune locala pana in anul 2000, cand s-a mutat in Bucuresti si s-a angajat la Pro TV.

In prima perioada a vietii ei in Capitala, Amalia a povestit ca a locuit la Muzeul Satului.

Parintii mei cunosteau pe cineva de acolo si am inchiriat o camaruta de langa muzeu, din incinta, pentru provizorat. Pe vremea aia exista o camera de protocol pe care oamenii care veneau in delegatii o puteau inchiria. Am stat doua saptamani, pana am gasit o chirie. Cand plecam de la serviciu, colegii ma întrebau: „Te ducem undeva? Unde locuiesti tu in Bucuresti?”, la care eu le raspundeam: „La Muzeul Satului” si ei ziceau: „E vreun bloc pe acolo?” si eu le raspundeam: „Nu, chiar acolo„, a declarat, pentru adevarul.ro, prezentatoarea de stiri.

Povestile de dragoste si le-a tinut departe de ochii publicului, putine fiind ocaziile cu care Amalia Enache a fost surprinsa de paparazzi sau s-a afisat la evenimente cu un barbat. La un moment dat insa, ea a dezvaluit ca s-a iubit 13 ani cu un tanar, prietenul ei inca din adolescenta. Apoi, Amalia a fost vazuta des in compania lui Dragos Bucurenci.

Paparazii au surprins-o, de anul trecut, tot mai des in compania lui Nicolas Dornescaux-Veron, un cetatean francez, fotograf si pictor, care locuieste de cativa ani in tara noastra.