O cunoscută prezentatoare TV s-a cununat religios. Andreea Berecleanu i-a fost naşă. Imagini INEDITE

Data de 7 octombrie 2018 va rămâne în istoria familiei Mihaela Călin și Daniel Sava! Prezentatoarea de la Observator și alesul inimii sale s-au căsătorit religios, iar ceremonia a avut loc într-o localitate din apropierea Capitalei. Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, le sunt de astăzi părinți spirituali.

07 oct. 2018, 13:33

Duminică, Mihaela Călin şi soțul ei, Daniel Sava, şi-au spus jurămintele în faţa lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica „Buna Vestire” din Corbeanca, iar mireasa a strălucit într-o rochie cu o croială sexy, iar momentul în care a fost condusă în fața altarului de nașul Constantin Stan a fost unul extrem de emoționant. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut fața acoperită cun un voal lung.

Andreea Berecleanu, nașa mirilor, a atras și ea toate privirile nuntașilor cu ținuta ei simplă, dar foarte elegantă. Vedeta le-a transmis celor doi soți să devină curând părinți.

„Eu cred ca asta e, ne văd bine împreună şi suntem un exemplu din punctul de vedere al energiei. Le urăm casă ecologică şi copii! Casă de care vor ei! Dar ei să fie trainici, casa poate fi oriunde, oricând, dar ei să fie trainici!”, le-a urat Andreea Berecleanu mirilor.

Frumoasa Mihaela Călin a devenit doamna Daniel Sava pe 16 iunie 2018, după ce a mers în fața unui ofițer de la Starea Civilă, unde atât ea, cât și bărbatul iubit au spus câte un „Da!” hotârât. Nașii lor sunt Andreea Berecleanu și medicul estetician Constantin Stan. Mihaela Călin se află la pupitrul știrilor Observator de la Antena 1 de mai bine de 8 ani, iar acest lucru îi aduce fericirea și împlinirea de care are nevoie. Cu toate că muncește foarte mult, nu și-a neglijat viața personală.

„Fiecare își face viața după cum îi cere sufletul. Pentru mine cariera nu a stat niciodată în calea unei relații. Viața personală are cursul ei și trebuie să îți urmezi sufletul. Eu sunt cu cineva. Ne înțelegem foarte bine. Nu trebuie să facem compormisuri ca să avem timp și pentru noi. Îmi doresc un copil în viitor, dar nu fac o țintă momentan din acest lucru”, a mărturisit știrista pentru ciao.ro.