O cunoscută vedetă a născut: „Dezgustător, doctorul meu a trebuit să îşi bage tot braţul în mine”

Dacă în urmă cu numai câteva ore, Kim Kardashian (35 de ani) publica o fotografie cu burtica de gravidă, acum, vedeta a dat naștere unui băiețel perfect sănătos. Nou-născutul este cel de-al doilea copil pe care îl are cu rapperul Kanye West (38 de ani), ei fiind deja părinții micuței North West, în vârstă de numai doi ani.

05 dec. 2015, 17:23
O cunoscută vedetă a născut: „Dezgustător, doctorul meu a trebuit să îşi bage tot braţul în mine”

Deși era programată să nască în ziua de Crăciun, Kim a decis să intre în travaliu cât mai repede, pentru a evita orice complicații. Cea de-a doua sarcină a vedetei a fost una dificilă, motiv pentru care, recent, aceasta declara că „s-a săturat până peste cap” de starea în care era, potrivit mirror.co.uk.

Totuși, în anunțul făcut de frumoasa brunetă este specificat și faptul că se simte bine. „Fanilor noștri: Kanye și cu mine îi spunem bun-venit băiețelului nostru! Kim Kardashian West și soțul ei, Kanye West, au întâmpinat băiețelul în această dimineață (sâmbătă, 5 decembrie, n.r.). Mama și fiul se simt bine”, a scris vedeta, pe site-ul personal.

Mai mult, Kim a făcut și o descriere explicită a întregului proces: „Doctorul meu a trebuit să își bage tot brațul în mine și să detașeze placenta cu mâna, răzuind-o cu degetele. Ce dezgustător și dureros!!!”.