Vedetă ameninţată cu MOARTEA în plin scandal al MAIDANEZILOR: O să mori în chinuri

O vedeta autohtonă a fost ameninţată cu moartea pe Facebook în cazul copilului ucis de maidanezi. Mai mult, ea şi-a găsit chiar şi cauciucurile de la maşină tăiate. Astfel, se pare că iubitorii de animale au reacţionat violent la demersul vedetei.

07 sept. 2013, 11:45

O cunoscută vedetă autohtonă a fost ameninţată cu moartea în cazul copilului ucis de maidanezi. Este vorba despre Nadine, care organizează un protest în cursul zilei de duminică pentru Ionuţ, potrivit România TV.

Citeşte şi Nadine îl acuză pe Claudiu Bleonţ că a hărţuit-o sexual

Mai mult, ea s-a ales cu cauciuciurile tăiate şi a primit mesaje de ameninţare pe Facebook, în care i s-a transmis că va muri în chinuri.


Eu iubesc câinii şi vreau cei mai mulţi câini de pe faţa pământului să-i avem noi, dar nu pe străzi. Oamenii au nevoie de un ţap ispăşitor şi le este dificil să facă pace cu faptul că ei, iubitori de animale, nu s-au putut implica responsabil şi cu discernământ în luarea acestor animale de pe stradă. Sunt iubitorii de animale în ghilimele de cele mai multe ori, cei care nu pot face ei pace cu faptul că nu s-au putut implica real în a schimba fenomenul. Acum au nevoie de un ţap ispăşitor şi aruncă găina moartă în curtea mea„, a declarat Nadine Voindrouh la România TV.

Citeşte şi Nadine, mărturii cutremurătoare din trecut. A crescut în orfelinat unde a fost bătută şi umilită