O cunoscută cântăreaţă, LĂSATĂ fără CASĂ de FISC din cauza SOŢULUI FOTO

Cântăreaţa Niculina Stoican a primit o veste teribilă. După ce soţul ei a fost condamnata la şase ani de închisoare cu executare, ea va rămâne şi fără casă în urma unei decizii a ANAF.

07 aug. 2015, 05:54

Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican ramâne fără apartamentul din Târgu-Jiu. ANAF vinde casa cunoscutei interprete pentru a recupera o parte din prejudiciul produs de soţul său. Acesta a fost condamnat pentru evaziune fiscală într-un dosar cu un prejudiciu de 13,5 milioane de lei, dosar în care a fost implicat și Genică Boierică.

Citeşte şi ANAF verifică marile averi: Maneliştii, vedetele şi interlopii, luaţi la control de Fisc

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut pedepsele dispuse în dosarul de spălare de bani al lui Genică Boerică, astfel că acesta are de executat zece ani şi trei luni de închisoare, decizia instanţei supreme fiind definitivă

În acest dosar, Vasile Stănescu, soţul cântăreţei Niculina Stoican, a rămas cu pedeapsa de şase ani de închisoare dispusă de instanţa de apel, acesta fiind deja dus în arest de poliţiştii care au pus în executare mandatul emis de instanţă. Boerică a fost trimis în judecată, alături de alte 11 persoane, pentru obţinerea nelegală de restituire de TVA în valoare de peste 13,5 milioane de lei.

Citeşte şi Niculina Stoican, bătută cu furtunul de la maşina spălat

 
 
 
 

loading...
Partenerii noștri