O cunoscută vedetă, momente de coşmar: „Mi s-a extirpat o tumoare de 6 centimetri”

Toata lumea o stie cu zambetul pe buze si plina de viata, insa viata ei a luat o turnura neasteptata. In aceste clipe, Mariana Rosca traieste o adevarata drama.

29 apr. 2014, 07:54
O cunoscută vedetă, momente de coşmar: „Mi s-a extirpat o tumoare de 6 centimetri”

Mariana Roşca a marturisit la Kanal D ca a inceput sa aiba probleme de sanatate inca de acum patru ani, dar in ultima perioada, lucrurile s-au agravat. A fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a i se extirpa o tumoare de sase centimentri din gat, iar acum asteapta cu sufletul la gura rezultatele biopsiei.

Citeşte şi IMAGINI INCREDIBILE: Cum s-au bătut Mariana Roşca şi Renata pentru Leo de la Strehaia VIDEO

„Imi e si acum greu sa vorbesc. Am descoperit aceasta afectiune acum patru ani atunci cand ma durea capul si spatele extrem de puternic. N-am intalnit doi medici care sa imi spuna acelasi lucru. Am facut niste investigatii la coloana si am aflat ca am doua vertebre tocite. Mai tarziu, medicii au vazut ca am o tumoare in gat si ca tratarea ei este importanta. Aveam un nodul de doi centimetri.  In anii acestia, cat timp am luat tratament, am reusit doar sa stopez cresterea nodulului. Tumora de la gat se vedea ca o minge de tenis. Atunci, cand mi-au zis doctorii ca e posibil sa fie cancer, a fost crunt. M-am dus acasa si am inceput sa plang. Vorbeam cu sotul meu din Liban si ii spuneam ca sunt tanara sa ma duc, ca n-am terminat inca de facut ce mi-am propus in viata asta. El m-a sustinut pe cat posibil. Eu cred ca aceste probleme ale mele au aparut pe fondul supararilor mele din fosta casatorie. Totul a aparut numai pe sistem nervos. Eu nu ma gandeam ca mor eu, eu muream si aia era, dar ma gandeam ce se va intampla cu ai mei daca eu mor. Pentru ei as da si jumatate din viata.”, a povestit Mariana Rosca la WOWbiz drama prin care trece.  

„Am o tumoră de 6 cm în gât”