O dansatoare celebră s-a sinucis după ce iubitul său a anulat nunta. Bărbatul este de o cruzime înfiorătoare

Shakara Taylor, o dansatoare celebră, s-a sinucis în urmă cu doi ani, aruncându-se de la etajul 7 al unui hotel, după ce logodnicul său a anunţat-o că anulează nunta pe care o planificaseră.

10 iul. 2015, 19:01
O dansatoare celebră s-a sinucis după ce iubitul său a anulat nunta. Bărbatul este de o cruzime înfiorătoare

David Ravenscroft, fostul logodnic al dansatoarei Shakara Taylor, care s-a sinucis în urmă cu doi ani, a făcut declaraţii şocante despre gestul extrem pe care l-a făcut tânăra.

În timpul audierilor care au avut loc zilele acestea, bărbatul nu a dat semne că ar avea vreo remuşcare, ba mai mult, a spus că nu se simte deloc vinovat, în ciuda faptului că Shakara a decis să-şi pună capăt zilelor, după ce el a anulat nunta. „Instinctul mi-a spus să fac asta. Nu era momentul potrivit. Se pare că nu a rezistat psihic refuzului. Pe moment a părut ok, dar dimineţă părea foarte abătută„, a spus bărbatul.

Shakara Taylor (31 ani) şi David Ravenscroft erau împreună de aproape patru ani şi aveau planuri mari. Tânăra stabilise şi data nunţii în iulie 2013, dar iubitul ei s-a hotărât că nu mai vrea să facă acest pas.

Shakara Taylor şi-a început cariera ca dansatoare şi vreme de 15 ani s-a afirmat pe scena a numeroase concursuri de dans. Ea a mai apărut şi deschiderea show-ului Spice Girls”, „Naughty But Nice Girls”.