O DANSATOARE la BARĂ a fost răpită de un bărbat când ieşea din CLUB. Ce i-a făcut după ce a dus-o acasă VIDEO

O dansatoare la bară în vârstă de 41 de ani a fost răpită de un client fidel la scurt timp după ce a ieşit de la muncă. Bărbatul a dus-o acasă şi a obligat-o să danseze pentru el. Momentul răpirii a fost filmat.

08 mai 2014, 15:45
O DANSATOARE la BARĂ a fost răpită de un bărbat când ieşea din CLUB. Ce i-a făcut după ce a dus-o acasă VIDEO

Sidor Borodin, un bărbat de 41 de ani din Moscova, client fidel al unui club de striptease, a devenit obsedat de Zoe Pavlova, o dansatoare la bară în vârstă de 24 de ani, astfel că a răpit-o în momentul în care tânăra a ieşit de la muncă, potrivit Daily Mail

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT: DANSATOAREA LA BARĂ a ridicat publicul în picioare cu mişcări AMEŢITOARE FOTO

Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Inedit este faptul că fata se afla pe stradă, cu o colegă de muncă, în momentul în care a fost luată de pus de agresor şi dusă într-o maşină. Colega sa a sunat de urgenţă agenţii de securitate ai clubului, dar răpitorul nu i-a băgat în seamă în timp ce a răpit-o pe fată. 

Citeşte şi O STRIPTEUZĂ GOALĂ a furat un CEAS ROLEX în timp ce masa un client şi l-a ascuns. Unde l-a găsit POLIŢIA FOTO

După ce a primit mai multe telefoane de la proprietarul clubului, fata a fost într-un final eliberată, agresorul declarând că a vrut doar să o cunoască mai bine. Mai mult, el a pus-o pe tânără să danseze pentru el. Cu toate acestea, Borodin a fost într-un final arestat, iar poliţia investighează în prezent cazul.