O dubă CNAIR s-a ciocnit cu un autoturism: sunt opt victime

Opt persoane, dintre care şapte angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi dimineaţa pe DN73A, la ieşirea din localitatea Şercaia către Ohaba.

18 iun. 2019, 08:33
O dubă CNAIR s-a ciocnit cu un autoturism: sunt opt victime

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Ana Maria Ivan, a declarat că în accident au fost implicate o autoutilitară a CNAIR, în care se aflau şapte persoane, şi un autoturism, în care se află o persoană, toţi cei opt fiind răniţi şi transportaţi la spital.

Din primele cercetări a rezultat că şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat pe contrasens.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, una dintre victime era încarcerată şi inconştientă. Pentru salvarea persoanelor rănite au intervenit trei echipaje SMURD, două ambulanţe, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă şi un elicopter SMURD.

Reprezentanţii Regionalei de Drumuri şi Poduri Braşov au precizat că cele şapte persoane care se aflau în autoutilitară „se îndreptau spre lucrările de asfaltare care se desfăşoară pe DN 73A”.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră este întreruptă în zonă pe ambele sensuri.