O elevă a ajuns de la şcoală direct la spital, după o beţie cruntă, de 8 martie, cu încă două colege FOTO

O eleva in varsta de 16 ani din Husi a fost preluata cu o ambulanta direct de la liceul la care invata, dupa ce, cu o seara inainte, a fost imbatata de doua colege.

10 mart. 2017, 10:57
O elevă a ajuns de la şcoală direct la spital, după o beţie cruntă, de 8 martie, cu încă două colege FOTO

Larisa banuieste ca celelalte doua fete, care, a doua zi, la scoala, radeau de ea, au imbatat-o in mod intentionat, vazand-o mai naiva, scrie vremeanoua.ro. „Ea se temea ca celelalte doua fete sa nu fi vrut sa rada in mod intentionat de ea. Ea s-a imbatat rau si nu mai stie ce s-a petrecut. Isi aminteste ca a baut intr-un apartament din oras. Ea sta la gazda, fiind dintr-un sat din comuna Bunesti Averesti. Este cumintica, niciodata nu a creat probleme. Chiar e un copil bun. Dar in asemenea situatie, band fara sa mai stie nimic de ea, va dati seama la ce pericole s-a putut expune?! Acum, la spital, se va vedea ce si cum a consumat”, spun profesorii de la liceul la care invata tanara.

Citeşte şi Alcoolemie de 2,16 la mie pentru elevul de 14 ani dus la spital după ce i s-a făcut rău în timpul orelor

„Ea isi amintea doar ca a baut vin, cu celelalte doua fete. Ceva nu e serios aici, iar conducerea scolii sigur va declansa o ancheta sa vada ce s-a petrecut cu adevarat. Florina, colega cu care s-a cinstit de 8 Martie, este o persoana care ar putea sti mai multe decat credem. In tot cazul, sa fie invatatura de minte pentru toti adolescenti: alcoolul este periculos si te duce in situatii de risc extrem de grave”, au spus profesorii de la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir”.