O elevă de 15 ani, dispărută fără urmă. Părinţii disperaţi imploră ajutor: „este viaţa şi inima mea”

Elevă dispărută de acasă de două zile! Părinții imploră ajutorul tuturor persoanelor care au văzut-o pe Alexandra: "Sunt o mamă disperată care își caută copilul! Ea este viața și inima mea". Haideți să o găsim împreună.

24 mai 2019, 11:36
O elevă de 15 ani, dispărută fără urmă. Părinţii disperaţi imploră ajutor: „este viaţa şi inima mea”

O mamă din Reșița își caută cu durere fiica de 15 ani și jumătate, care a dispărut de două zile, scrie observator.tv. Potrivit spuselor mamei, fata a pleat de acasă spre școală, adică drumul normal, dar nu s-a mai întors niciodată.

Citeşte şi Tânără de 29 de ani, găsită moartă într-o pădure de la marginea oraşului Reşiţa

Mama sa, Claudia Gina Preda, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care cere ajutorul tuturor pentru găsirea copilei sale: „Sunt o mamă disperată care își caută copilul – Alexandra.. A dispărut de ieri dimineață… este viața și inima mea. Vă implor ajutati-mă să o găsesc. Telefonul meu pentru orice informatie pe care o aveți..Zi sau noapte…0771017014”, a scris aceasta.

Femeia a declarat că fata are un iubit, motiv pentru care Alexandra nu a mai ajuns la școală de două săptămâni. Cu toate acestea, în situația dată, iubitul Alexandrei nu știe nimic despre ea și o caută cu disperare alături de părinți.