O elevă de 16 ani A MURIT lovită de un microbuz, iar o femeie a fost grav rănită VIDEO

O elevă de 16 ani a murit, miercuri dimineaţă, după ce a fost lovită de un microbuz în timp ce mergea pe marginea şoselei, iar o femeie de 76 de ani, care se afla în microbuz, a fost grav rănită, accidentul producându-se pe drumul european 70, în localitatea doljeană Răcari.

22 mai 2013, 05:26
O elevă de 16 ani A MURIT lovită de un microbuz, iar o femeie a fost grav rănită VIDEO

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.45, în localitatea Răcari, eleva fiind lovită de un microbuz de transport persoane în timp ce mergea pe marginea şoselei, relatează Mediafax.

„Şoferul unui autourism Volkswagen Golf a redus viteza în mers, semnalizând către stânga, moment în care a fost lovit în spate de un microbuz de transport persoane al cărui şofer nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina din faţa lui. În momentul impactului, microbuzul a ricoşat către partea dreaptă a şoselei şi a lovit o fată de 16 ani care mergea pe marginea drumului”, a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Vezi şi Un bărbat a căzut dintr-un microbuz după ce uşile s-au deschis în mers

Potrivit acestuia, la faţa locului au ajuns echipaje ale Ambulanţei, care au încercat să o resusciteze pe fată, însă aceasta nu a putut fi salvată.

În microbuz se aflau aproximativ zece persoane, iar una dintre acestea, o femeie de 76 de ani, a rămas încarcerată. Ea a fost preluată de medici în stare gravă şi dusă la Spitalul de Urgenţă din Craiova.