O elevă de clasa a II-a şi mama ei, bătute de la şcoală de un profesor de sport. Dascălul a fost trimis în judecată

Un profesor de sport din Vrancea a bătut atât o elevă de clasa a II-a, cât şi pe mama acesteia, care a venit la şcoală să reclame comportamentul violent al acestuia. Pentru faptele sale, profesorul a fost cercetat şi trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, potrivit Adevărul.

16 iul. 2019, 10:47
O elevă de clasa a II-a şi mama ei, bătute de la şcoală de un profesor de sport. Dascălul a fost trimis în judecată

Incidentele pentru care este judecat profesorul s-au petrecut la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din oraşul Odobeşti, anul trecut, în luna noiembrie. Potrivit sursei citate, profesorul a lovit o elevă de la clasa a II-a în timpul orei de curs.

Potrivit procurorilor care au anchetat cazul, profesorul i-a reproşat fetei că nu este atentă la oră, motiv pentru care a jignit-o şi a tras-o de păr de faţă cu colegii ei. Copila i-a povestit mamei ei despre incident, iar aceasta a venit la şcoală pentru a-l reclama la conducerea şcolii.  Întâmplarea a făcut ca atât mama şi profesorul să se întâlnească pe holul şcolii. Conform rechizitoriului, profesorul i-a băgat mâna în gât femeii şi i-a dat o palmă peste faţă, apoi a pus mâna pe mopul folosit de femeile de serviciu la curăţenie şi a lovit-o cu băţul peste umăr.

Mai multe persoane au fost martore la incident. Profesorul de sport, care are 61 de ani, nu şi-a recunoscut faptele. Profesorul a fost trimis în judecată, iar dosarul va fi soluţionat la Judecătoria Focşani.