O elevă de la Şcoala Specială din Negreşti a fost BĂTUTĂ de soţia directorului

Caz scandalos la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale din judeţul Vaslui. O elevă de 14 ani a fost bătută de o profesoară, chiar soţia directorului, pe motiv că ar fi fost agresivă. Totul s-a întâmplat în faţa altor cadre didactice, care nu au sărit în apărarea fetei.

03 dec. 2015, 07:19
O elevă de la Şcoala Specială din Negreşti a fost BĂTUTĂ de soţia directorului

Caz complicat la Scoala Specialã din Negresti, unde o elevã a primit o corectie fizicã chiar de la sotia directorului institutiei, Veronica Serban, dupã care a fost internatã de urgentã la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Aceasta predã la clasa fetei si spune cã eleva este un copil problemã, cu un comportament extrem de violent atât fatã de colegii sãi, dar si fatã de cadrele didactice.

Pe biletul de iesire din spital al fetei scrie negru pe alb cã pacienta a fost subiectul unei corectii fizice în mediul institutional, potrivit vremeanoua.ro.

Potrivit surselor publicaţiei citate, eleva a fost bãtutã în fata clasei, în prezenta directorului si a dirigintei. Fata este în clasa a VIII-a, locuieste în internatul scolii si este din satul Huc, comuna Todiresti.

Cei care reclamã acest lucru sustin cã fata a fost „bãtutã de sotia directorului, sub atenta supraveghere a acestuia, dar si a dirigintei clasei, în sala de curs, în prezenta copiilor”. Dupã care a fost internatã la Spitalul de Psihiatrie din Iasi.

În replicã, cei de la Scoalã Specialã spun cã fata ar fi ajuns internatã la Socola dupã ce a dat dovadã de un comportament agresiv fatã de ceilalti colegi si fatã de cadrele didactice ale scolii. Chiar si diriginta copilei, Diana Pintilie, sustine aceastã teorie.