O elevă din Bacău a DISPĂRUT misterios acum trei zile. A lăsat în urmă un mesaj CUTREMURĂTOR

O elevă în vârstă de 16 ani, din Bacău, disperată de situaţia de acasă, nu mai e de găsit de trei zile. Ultimul semn de la ea este un mesaj trimis unei prietene: "Apa Bistriţei este învolburată". Potrivit România TV, fata e căutată acum de pompieri în râul care străbate oraşul.

22 iun. 2014, 15:31
O elevă din Bacău a DISPĂRUT misterios acum trei zile. A lăsat în urmă un mesaj CUTREMURĂTOR

O elevă de clasa a XI-a de la Colegiul Economic din Bacău a dispărut de miercuri de acasă şi se bănuieşte că ea s-ar fi aruncat în râul Bistriţa.

Claudia Dragoş este din Răchitoasa şi învaţă la Colegiul Economic în clasa a XI-a I. De miercurea trecută nu se mai ştie nimic de ea, părinţii ei dând-o dispărută la Poliţie.

Citeşte şi O femeie din Bacău s-a SINUCIS din cauza BOLII. Ce mesaj de adio i-a lăsat soţului

Colegele liceenei spun că miercuri, în jur de ora 17.00, ea ar fi ieşit să se plimbe cu rolele. Ultima comunicare a fetei ar fi fost un SMS trimis către o colegă în care o anunţă că „apa Bistriţei este învolburată”.

Una din colegele fetei, cătată de desteptarea.ro spune că pe malul Bistriţei s-ar fi găsit rolele Claudiei.

De asemenea printre lucurrile sale a fost găsit un bilet în care aceasta spunea că s-a săturat să fie şi mamă şi tată. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar mama sa este plecată la muncă în Italia. Claudia mai are o soră, elevă în clasa a VII-a. Poliţia a dat-o în urmărire naţională.

Citeşte şi Un copil din Bacău, găsit de poliţişti după ce dispăruse din spatele blocului