Diana, o elevă olimpică, admisă la Medicină, vinde roșii la tarabă în piață

Diana Necula, absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Haşdeu din Buzău, este deja admisă la Facultatea de Medicină din București, deoarece este olimpică la Biologie și și-a dobândit singură acest drept. Cu toate acestea, tânăra vinde roşii, în piaţa centrală din Buzău, la tarabă.

04 iul. 2023, 09:21
Diana, o elevă olimpică, admisă la Medicină, vinde roșii la tarabă în piață

Diana Necula, proaspătă absolventă de liceu, olimpică naţională, vinde roșii în Piața Centrală din Buzău. Diana a luat Bac-ul și, deși a fost deja admisă la Medicină, fata vinde roșii din producția părinților ei la o tarabă din Piața Centrală din Buzău și nu-i este rușine să facă asta.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Cu toate acestea, fata muncește și în solarele familiei de la Gherăseni, scrie paulnegoita.ro.

Și fata are cu cine semăna. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune.

Elevii și părinții pot solicita vizualizarea lucrărilor de la Evaluarea Națională. Unde se pot depune solicitările

„Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune”, mai relatează Paul Negoiţă.

Citește și: Admitere liceu 2023 Cluj. Cu ce medie se intră la liceu în 2023, concurenţă uriaşă şi la Bucureşti

Familia Dianei se ocupă de creșterea legumelor. Salata, roșiile din solar, conopida din câmp, toate ajung, în sezon, pe taraba 227 care dă și numele unei pagini de Facebook unde familia Necula își promovează munca, dar și producția.