O elevă pusă într-o situaţie PENIBILĂ, chiar de o profesoară: Mi-a furat fotografia de pe FACEBOOK FOTO

O tânără din Marea Britanie a fost atacată dur pe reţelele de socializare, după ce o profesoară i-a furat mai multe fotografii de pe contul de Facebook şi le-a arătat elevilor din clasă. În scurt timp, pozele au devenit virale.

07 oct. 2014, 16:16
O elevă pusă într-o situaţie PENIBILĂ, chiar de o profesoară: Mi-a furat fotografia de pe FACEBOOK FOTO

Eleva, de doar 15 ani, a fost umilită de una dintre profesoare, aceasta încercând să atragă atenţia asupra pericolelor privind intimitatea pe reţelele de socializare. Astfel, cadrul didactic a luat de pe contul de Facebook al tinerei o fotografie în care ea apare doar în costum de baie. Ulterior,  a mărit imaginea şi a prezentat-o elevilor liceului în timpul unui curs.

Citeşte şi Facebook, anunţ de miliarde de dolari. Preţ exorbitant plătit pentru achiziţionarea WhatsApp

În momentul prezentării, adolescenta a avut un adevărat şoc, atunci când toţi colegii au început să posteze fotografia respectivă pe internet. În prezent, mama copilei a depus o plângere. Tanara a avut un soc cand a vazut ca toti colegii ei pusesera poza pe internet.

Citeşte şi WhatsApp va suporta apeluri de voce

Profesoara a luat poza de pe contul privat al fiicei mele. In prezentarea de la scoala a folosit mai multe imagini cu tineri de pe Facebook, insa numai fetei mele i-a aratat si chipul. Profesoara m-a sunat si si-a cerut scuze, nu cred ca se astepta ca fotografia cu fiica mea sa ajunga viral pe internet„, a declarat mama elevei.