O expoziţie dedicată Casei Regale a României a fost inaugurată la Muzeul Municipal Curtea de Argeş

O expoziție dedicată Casei Regale a României a fost inaugurată la Muzeul Municipal Curtea de Argeș, putând fi vizitată până în data de 21 august.

14 aug. 2016, 06:14
O expoziţie dedicată Casei Regale a României a fost inaugurată la Muzeul Municipal Curtea de Argeş

Expoziția a fost realizată în memoria Reginei Ana, care a fost înmormântată la Curtea de Argeș, potrivit unui comunicat al Muzeului Municipal Curtea de Argeș transmis sâmbătă Agerpres.

„În cadrul acesteia veți putea urmări fotografii cu membrii Casei Regale, atât cu Regina Ana, Regele Mihai, Regele Carol al II-lea, Regele Ferdinand și Regina Maria, precum și imagini de la înmormântarea Regelui Ferdinand.

Expoziția mai cuprinde obiecte de epocă, vase de porțelan cu imaginea Regelui Ferdinand și Regina Maria, precum și albume fotografice cu diferite ipostaze ale membrilor Casei Regale”, se precizează în comunicat.

La Muzeul Municipal Curtea de Argeș a fost deschisă și o carte de condoleanțe, pentru toți cei care doresc să aducă un ultim omagiu Reginei Ana. Cei care doresc să-și exprime în scris omagiile o pot face până în data de 21 august, dată la care cartea va fi înmânată membrilor Casei Regale.

Citeşte şi DOLIU NAŢIONAL. Regina Ana a fost înmormântată în noua catedrală de la Curtea de Argeş