O familie a căzut cu căruţa în râu după ce podul s-a dislocat. Doi tineri au murit

O familie din judeţul Sibiu, formată din doi adulţi şi patru copii, a căzut, miercuri după-amiază, în râul Cârţa. Două persoane au fost găsite moarte.

20 apr. 2016, 17:10
O familie a căzut cu căruţa în râu după ce podul s-a dislocat. Doi tineri au murit

O căruţă cu şase persoane a căzut, miercuri după-amiază, în râul Cârţa, după ce podul pe care traversa cu o căruţă s-a dislocat din cauza debitului mare al apei. În zonă au ajuns de urgenţă mai multe echipaje SMURD, ambulanțe, reprezentanți ai poliției, scafandri și barca pneumatică din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.O fată de 17 ani şi un bărbat de 35 de ani au fost căutaţi de pompieri cu o barcă, însă din păcate ei au fost găsiţi fărăr viaţă.

Potrivit turnulsfatului.ro, în căruţă se aflau şase persoane. Doi adulţi s-au salvat singuri, iar din apă au mai fost scoşi doi copii. Un băieţel de 5 ani, care este conştient şi o fetiţă de 1 an şi 9 luni, care a fost resuscitată de echipajele SMURD.

Din primele informații, o familie a încercat să treacă râul cu căruța, peste un podeț improvizat. Muncitorii de la balstieră au pus peste malurile râului tuburi de beton, ca să-și facă pasarelă. În ultimele zile, râul s-a învolburat, iar tuburile nu au mai prezentat stabilitate. În momentul în care căruța era la mijlocul traseului, tuburile s-au rupt și toți au căzut în apă.