O familie din Gorj a rămas sub cerul liber după ce unul dintre fii, BOLNAV PSIHIC, a incendiat casa VIDEO

O familie din Târgu-Jiu a rămas sub cerul liber după ce unul dintre fii, bolnav psihic, a incendiat locuința, potrivit România TV. Tatăl tânărului a încercat să îl oprească,  dar acesta l-a luat la bătaie.

18 nov. 2013, 07:05
O familie din Gorj a rămas sub cerul liber după ce unul dintre fii, BOLNAV PSIHIC, a incendiat casa VIDEO

Incendiul a avut loc pe un bulevard intens circulat din Târgu-Jiu. Vecinii familiei au spus că au trăit tot timpul cu frică. Oricând se putea întâmpla ceva rău și asta pentru că cei doi copii ai familiei, un băiat şi o fată, suferă de afecțiuni psihice.

„Au o fată care este bolnavă psihic, dar am înţeles că ea nu este acasă când a izbucnit incendiul. Au şi un băiat bolnav. Se zice că el ar fi dat foc”, a declarat unul dintre vecini.

Pompierii s-au luptat aproape o oră să stingă focul, însă din locuință nu a mai rămas aproape nimic. „Am intevenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. S-a acţionat pentru lichidarea şi localizarea focului şi au fost evacuate două persoane surprinse de incendiu„, a declarat Robert Popescu de la ISU Gorj.

Tânărul care incendiat casa a fost preluat de un echipaj SMURD, iar după ce i-a fost acordat primul ajutor a fost internat în secţia de psihiatrie de la Spitalul din Târgu-Jiu.

Citeşte şi: INCENDIU PUTERNIC în Capitală. Cinci persoane, intoxicate cu fum