O familie întreagă a fost găsită fără suflare într-o garsonieră din Făgăraş

O familie întreagă din Făgăraş a fost găsită fără suflare în garsoniera în care locuia.  Un bărbat de 40 de ani, o femeie de 43 de ani şi fiul lor în vârstă de 4 ani, s-a asfixiat, după ce au adormit cu aragazul aprins.

27 feb. 2017, 16:21
O familie întreagă a fost găsită fără suflare într-o garsonieră din Făgăraş

Nimeni nu i-a mai văzut pe cei trei de aproape două săptămâni. Vecinii au simţit un miros puternic venind din garsoniera în care locuiau şi au sunat de urgenţă la 112.

Se pare că focul la aragaz era aprins, iar în cameră era o căldură foarte mare.

„Înainte să se mute ei aici, am locuit împreună în curte pe Negoiu, trei- patru ani am locuit împreună și nu i-am mai văzut, nu i-am văzut la baie, nu i-am văzut pe hol și astăzi deja am intrat în panică, simțeam că miroase ceva, dar am crezut că e de la canalizare. Astăzi a venit băiatul meu și mi-a spus că a fost o vecină și e alarmată că miroase urât de la ușa lor. Când am auzit, am zis clar că e ceva, de la fabrică l-au sunat colegii încontinuu și au zis că nu răspunde, băiețelul nu a fost la grădiniță și am zis că e ceva. Inițial am zis că sunt la țară, că ei mai plecau la țară cu copilul, în Lovnic la mama ei. Atunci am sunat-o pe mătușa lor, mi-e prietenă și i-am spus să vină până aici că nu știm ce e cu Marius, miroase urât la ușa lui și s-a alarmat lumea. A venit ea imediat și a sunat la poliție și asta a fost tot. Am fost acolo când au spart ușa, dar nu am putut să stăm pentru că miroase foarte urât. Erau în pat și focul la aragaz ardea. Nu știm de ce pentru că avea convector, dar nu știm de ce nu i-a dat drumul”, a spus o vecină, potrivit fagarasultau.ro.

Criminaliștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza decesului celor trei membrii ai familiei.